Egyéni tanácsadás

Az egyéni tanácsadások során lehetőség van átbeszélni minden kérdésedet, továbbá a babahordozó eszközök alapos ismertetésére, személyre szabott eszközválasztásra és a kiválasztott hordozó használatának elsajátításara van lehetőség. A tanácsadás elején beszélünk a hordozás lelki oldaláról; majd átbeszéljük, melyik hordozónak melyek a fő tulajdonságai. Megismerkedünk az egyes eszközök tulajdonságaival, előnyeivel, illetve hátrányaival. Megpróbáljuk megtalálni a hozzátok leginkább illő hordozót.

A találkozóra több fajta hordozóeszközzel készülök, illetve ha már beszereztetek saját eszközt, természetesen annak használatát is megmutatom.

A kötések elsajátításához gyakorlóbabát is biztosítok, így az sem akadály, ha éppen elalszik a gyermek. A kötéseket először a gyakorlóbabával tanuljuk meg, hogy magabiztos legyél már éles helyzetben, saját kisbabátokkal. Az egyéni tanácsadás időtartama kb. 1,5- 2 óra.

A találkozó díja: 5000 Ft/család, tehát ha apuka, vagy a nagyszülők is érdeklődnek esetleg a hordozás iránt, örülök jelenlétüknek.  (Szegeden kívül az útiköltség felszámolásra kerül)

Egyéni tanácsadásra az otthonodban, egy általatok választott időpontban van, hiszen tudom, hogy egy kisbabával nehéz kimozdulni a szülés utáni hetekben. Egyéni tanácsadásra Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Orosházán, illetve a környező városokban van lehetőség.

A találkozó után kapcsolatban maradunk, kérdéseidre telefonon, e-mailben, facebookon vagy ha szükséges, egy újabb látogatás alkalmával szívesen válaszolok.

Ha kérdésed lenne, vagy időpontot szeretnél egyeztetni: Rosta Kata, hordozási tanácsadó: 06-70/633-90-47 ; info@babahajo.hu