Rólam

Üdvözöllek! - Báer-Rosta Kata vagyok, a Babahajó családbarát közösségi tér házigazdája.

Végzettségemet tekintve pedagógia szakos bölcsész, szülő-csecsemő konzulens és babahordozási tanácsadó vagyok. Két kisfiammal és férjemmel Szegeden élek, a hordozással első gyermekem születése után néhány héttel, 2015 tavaszán ismerkedtem meg. Célom egy olyan támogató közösség kialakítása, amely segítséget nyújt a családok mindennapjaiban.

Szeretettel várlak a Babahajóban, remélem hamarosan találkozunk a programok egyikén.

Báer-Rosta Kata, Szülő-csecsemő konzulens, Babahordozási tanácsadó,Meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó jelölt

Báer-Rosta Katalin

A hordozási tanácsadó képzést 2016 őszén végeztem el a Beli Buba Babahordozó Iskola tanfolyamán. Sok családnak megmutathattam már a hordozás alapjait, segíthettem az eszközválasztásban, illetve szervezőként és hordozási tanácsadóként évekig tevékenykedtem hordozós tornán, jelenleg pedig számos kismamáknak és kisgyermekes anyukáknak szóló program szervezője és vezetője vagyok. A várandós és kisgyermekes családokkal való közös munka motivált a továbbtanulásra, így 2019 őszén elkezdtem az ELTE Integrált szülő-csecsemő konzultáció képzését és folyamatosan bővítem tudásom a várandósság, a szülővé válás, az anyaság és a kora gyermekkor kérdéskörét érintő témákban.

Szakképzettség - Támasznyújtás a pre - és perinatális veszteség esetén (2022)
- Integrált szülő-csecsemő konzultáció – ELTE (2021)
- Gyermekút a kora gyermekkori intervenciós ellátórendszerben (2021)
- Családi életre és kapcsolati kultúrára nevelés (2021)
- Baba- és gyermekhordozási tanácsadó – BeliBuba Babahordozó Iskola (2016)
- Pedagógia szakos bölcsész - SZTE (2014)

Keress bizalommmal!

Ha időpontot foglalnál vagy kérdésed van a szolgáltatásokkal, programokkal kapcsolatban.